Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

Sammansättning och avlägsnande av fästdon

Släpp tid: 2020-06-10 11:23:39  träffar: 14

        Som en vanlig del i det dagliga livet används fästelement ofta. Kvalitet spelar en viktig roll i användningen av fästelement. Burr kommer att påverka kvaliteten på fästelement direkt. Hur bildas fästanordningar? Hur kan du bli av med denna burr? Litian Hardware Fasteners berättar de relaterade problemen baserade på erfarenhet.


Vad är fästanordningar?
Burr är en liten sak, men det påverkar direkt produktens kvalitet, vilket gör att en bra produkt ser ut som en " trasig vara. " Fästborrar är mikroskopiska metallpartiklar på fästanordningens yta som vi kallar burrar.


Hur bildas fästanordningar?
När ett fästelement bildas under skärning, slipning, fräsning och annan liknande chipbearbetning.


Metoder för avlägsnande av fästelement
För att förbättra fästelementets prestanda och livslängd är det nödvändigt att ta bort fästelementets burr innan fästelementet används. Fästelement är vanliga delar i mekanisk utrustning och är också viktiga delar, så ytan, vass vinkel och kant måste uppnå extremt hög renhet i metall. De viktigaste sätten att avlägsna utbrott är: traditionell mekanisk process, slipning, polering och andra processer med olika grader av automatisering.


En kemisk process kan också användas för att avlägsna fästorganets burr, så att fästelementets kvalitet bättre kan säkerställas, och fästelementet kan blötläggas i flera behållare i sin tur, varav en innehåller CULLYGRAT-lösning. Den enkla blötläggningsbehandlingen kommer att ta bort alla brister, göra ytan på arbetsstycket slät och slät och ge oöverträffad hög kvalitet för användarna. CULLYGRAT är inte bara miljövänligt utan sparar också mycket produktion och personalkostnader.

Tidigare: Vilka är försiktighetsåtgärde...

Nästa: Skillnad mellan flänsnötsträv ...